Victor Ponta a oprit in aeroport avionul care zbura de la Bucuresti la Strasbourg pentru ca nevasta-sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, nu s-a putut trezi la timp

23 Oct

Cativa prieteni care lucreaza in aeroport mi-au spus, frustrati fiind la maxim, ca ieri dimineata (luni, 22 oct) avionul care zbura de la Bucuresti la Strasbourg a fost pur si simplu tinut la terminal peste 30 de minute deoarece europarlamentarul Daciana Sarbu, sotia primului ministru Victor Ponta, nu s-a trezit la timp sa-l prinda.

Victor Ponta - Daciana Sarbu - au oprit avionul in aeroport

Avionul era plin cu demnitari si europarlamentari romani care plecau de la Bucuresti pentru plenara Parlamentarului European care are loc lunar la Strasbourg.

Prietenii mei erau frustrati de faptul ca intarzierea, din ordinul lui Ponta, cu peste 30 de minute a avionului a perturbat intregul orar de decolare si aterizare al avioanelor, ceea ce a ridicat stresul tuturor celor care lucreaza la terminale.

Daca presa nu ma crede, sa verifice programul de zbor al cursei de ieri Bucuresti-Strasbourg pentru a se convinge. Cei de la aeroport ar trebui sa fie in masura sa dea explicatii oricarui jurnalist de ce avionul a fost tinut la sol atata timp.

Intrebarea pe care eu o pun este urmatoarea: in ce tara civilizata din lumea asta un prim-ministru da ordin unei companii aviatice sa tina un avion la sol pentru ca sotia sa nu s-a putut trezit la timp sa-l prinda?

Adica de ce simpli calatori din acel avion trebuie sa fie pedepsiti ca Daciana Sarbu nu a fost lasata de Victor Ponta sa doarma la timp? Mi-e greu sa cred ca s-au culcat tarziu pentru ca discutau de problemele tarii. Ii doare pe amandoi la basca de ele oricum.

 

8 Responses to “Victor Ponta a oprit in aeroport avionul care zbura de la Bucuresti la Strasbourg pentru ca nevasta-sa, europarlamentarul Daciana Sarbu, nu s-a putut trezi la timp”

  1. victor October 23, 2012 at 8:09 am #

    daca bine stiu, Corneliu Vadim Tudor este tot europarlamentar si mai mult ca sigur a fost in acest avion. Sunt tare curios ce vorbe de duh spunea asteptand sa vina doamna Ponta. Nu se poate cineva interesa?

  2. eugen October 23, 2012 at 8:18 am #

    hai bai frate ca asta e tare. ponta tine avionul la scara 30 de minute pana ajunge somnoroasa de nevasta-sa. asa ceva numai in romania poti gasi.

    • EU October 23, 2012 at 9:18 am #

      POATE DACIANA A DORMIT CU CRIN SOMNOROSUL:))))))))))

  3. Stone October 23, 2012 at 8:53 am #

    Sunt curios pana unde merge nesimtirea unora precum ponta & co.! Care e limita?

    • Vali October 23, 2012 at 11:13 am #

      @Stone – Sky is the limit, asta daca se trezesc toti pasagerii si poate decola avionul

  4. Andrada October 23, 2012 at 4:40 pm #

    Dar voi ati citit si raspunsul Tarom, care precizeaza ca avionul NU A AVUT NICIO INTARZIERE?
    sau adevarul e irelevant?

Trackbacks/Pingbacks

  1. Victor Ponta a tinut la sol un AVION pentru ca Daciana Sarbu, sotia lui, nu s-a trezit la timp! | Stiri nationale si internationale - October 23, 2012

    […] apare pe blogul lui Teofil Abrudan. Avionul era plin cu demnitari si europarlamentari romani care plecau de la Bucuresti pentru […]

  2. Paruiala intre Elena Basescu si Daciana Sarbu. EBA confirma pe Twitter ca avionul a asteptat 45 de minute dupa Daciana Sarbu la Otopeni « Teofil Abrudan – cuget, deci exist - October 24, 2012

    […] lui Elena Basescu vine in contextul in care, dupa articolul postat de mine Victor Ponta a oprit in aeroport avionul care zbura de la Bucuresti la Strasbourg pentru ca nevasta-…, Daciana Sarbu a afirmat in Evenimentul Zilei ca aceasta informatie: “Este un atac mizerabil […]

Leave a comment